Jag mötte tigrar i helgen…

Denna helg lämnade jag det sorgsna bakom mig för att bejakade istället livslust och glädjen med den spirande våren. I fredags slog jag mig bekymmerslöst fri tillsammans med ett gäng härliga tjejer och en Afterwork. Tack tjejer!

I lördags mötte jag tigrar. Grrr……Jo, men visst. Då bar det av till grannstaden Piteå där jag var smakråd då en väninna med sambo tittade på Bengal kattungar. Sötare än söta! Eller vad sägs då du tittar på bilden? Riktiga vilddjur i färgteckningen med tiger-streck och puma-prickar.

I söndags så tog jag en inspirationstur på stan för att kolla in vårnyheterna. Om det blev nå’t? Inte katt, men en ny väska och ny make-up bag blev det allt 🙂

Förresten är vårkappan och vårjackorna nu tvättade och klockan ändrad till sommartid. Jag är redo. Låt spelet börja. Action. Tagning. Våren rond 1. Varsågod börja.

Och du?

Vårkramar

Lisa
[divider_padding] [divider_padding]

Tags: katter,

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

CommentLuv badge