Pengar

Stapled coins with a blue-greeen background

Står du i din kraft när det gäller pengar?

Hur är det? Står du i din kraft när det gäller pengar? Ja? Nej? Osäker? Dags att ta tempen på din finansiella situation? Tänk efter, vilken är din upplevelse runt pengar; kraft, glädje och möjlighet eller kanske stress, oro, skam och skuld? Vad är det som pockar på: att gå från inte-så-bra till bra eller från bra till bättre? Oavsett vilket är det alltid läge – och helt OK – att ställa frågan: Hur kan det bli bättre än så här?

Om du fick välja helt fritt – utan begränsningar – hur skulle du vilja expandera när det gäller din relation till pengar och dina finansiella resultat de kommande 3 månaderna? De kommande 6 månaderna? De kommande 12 månaderna?

Min support till dig

Är du på allvar redo att på djupet utforska din situation när det gäller pengar? Att bryta genom till nästa inkomstnivå och transformera din relation till pengar? Då har du kommit rätt. Jag finns här och kan hjälpa dig. Här ser du olika alternativ för hur vi kan jobba tillsammans och hur jag kan coacha och leda dig till dig till den insikt och expansion du söker då det gäller pengar och din ekonomi:

Individuella coachingaktiviteter

1. Coaching Session – Money Discovery Session
2. Coaching Session – Money Breakthrough Session
3. Coaching Dag – VIP Dag – Money Breakthrough Method
4. Coaching Program – Platinum Coaching program – Personal Journey to Money Transformation

Frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor kring de coaching- och utbildningstjänster Ray of Light erbjuder då det gäller pengar och ekonomi. Ta kontakt här >  

Välkommen!

Jag välkomnar dig att sätta bollen i rullning och ta steg som leder till ett liv och företagande med större flöde och rikedom.

Signature Lisa