Om Coaching

Home Coaching 0 Om Coaching

Woman looking at question marks

Vad då coaching?

Längtar du efter att ta nästa steg? Att nå nästa nivå? Att uppleva något bättre eller helt enkelt bara annorlunda? Tänk efter. Vad är det som pockar på till förändring hos dig just nu?

Vågar du uttala den där önskan högt? Eller ens tyst för dig själv? Att låta den och DU få ta plats i livet och omgivningen? Att sätta bollen i rullning och börja omsätta längtan och intention i handling? ….och hur ska du göra för att nå dit?

Vad?

Tillsammans med en coach får du möjlighet att utforska vad det är du vill. Egentligen. Vad får dig att känna passion, mening och livslust? Reflektera över vad som med glädje lockar dig att vilja stiga upp på morgonen med ett öppet, nyfiket och kreativt sinne. Vad är det du vill göra av ditt liv, ditt företagande eller ditt ledarskap? Upptäck vad det är som skänker just dig god livskvalitet, hälsa och välmående.

Vem?

En lika berättigad fråga är: vem vill du vara? Eller snarare: vem behöver du vara för för att kunna förverkliga det där “vad:et”

Resurser, hinder och aktiv handling

Med en coach vid din sida får du stöd, spegling och utrymme att utforska och släppa taget om hinder som sätter krokben på vägen. Ännu mer fokus läggs på att hitta modet, tilliten, resurserna och verktygen att ta stegen att följa din längtans riktning. Vad behöver du göra för att nå fram till det där önskade läget?

Hur hittar du glädjen i livet? Kraften? Tilliten? Skönheten? Kärleken? Hälsan? Välmåendet? Drömjobbet? Tacksamheten? Hur klarar du av din roll som chef, medarbetare, medspelare, medmänniska och älskande på bästa sätt? Hur bygger du det där ultimata företaget? Vilken är vägen till att bli en bättre ledare?

Från nuet till framtiden

Kort sagt, coaching hjälper dig skapa förändring och att manifestera dina drömmar. Att hitta vägen från nuet till framtiden.

Coachinginriktning

Ray of Light erbjuder coachingprogram, kurser, workshops och föreläsningar till entreprenörer, ledare och medarbetare. Individer och grupper. Till människor och organisationer med drivkraft, vilja och mod nog att skapa förändring, utforska sin potential, manifestera drömmar och nå nya resultat i sina företag och liv.

Till individer och grupper öppna för att människan är en helhet (kropp, känsla, tanke och ande) och med förståelse för att det är kombinationen av å ena sidan utveckling av inre varande, värderingar och föreställningar och å andra sidan aktiva, praktiska och nytänkande steg i det yttre som är framgångsformel för företags- och karriärmässig framgång, välmående och förhöjd livskvalitet.

Coachingprogrammen löper vanligen över 6, 9 eller 12 månader och är högkvalitativa program med steg-för-steg kunskapsöverföring, coaching, övningar och utveckling med ofta givna månadsvisa teman. Företaget erbjuder även kortare intensiva utvecklings- och utbildningsprogram  i grupp samt individuella s k VIP dagar med fokus på att snabbt nå expansion på ett specifikt avgränsat område.

Coachingkategorier

Ray of Light erbjuder coaching-, utbildnings- och föreläsningsaktivteter inom följande områden:

1. Företagande
2. Ledarskap
3. Pengar
4. Mindfulness

Coachingverktyg

Ett urval av de coachingverktyg jag har med mig i min verktygslåda är:

 • Personprofilsverktyget Extended Disc (Beteende och kommunikation)
 • Neuro Linguistic Programming (NLP)
 • Environmental Coaching – ger infrastruktur för säkrare måluppfyllelse och förhöjd livskvalitet. Översyn av s k miljöer/områden: Idéer, Ekonomi, Relationer, Nätverk, Fysisk omgivning, Kropp, Jaget, Andlighet och Naturen
 • Yoga kunskap och verktyg (Livsyoga/Kundaliniyoga)
 • Mindfulness kunskap och verktyg
 • Feng Shui kunskap och verktyg
 • Lärdomar, kunskap och verktyg från ett flertal kurser inom personlig utveckling

Coachingutbud

 • 1-on-1 coaching sessioner – live & virtuellt
 • VIP Coaching dagar – live & virtuellt
 • Kurser & workshops – live & virtuellt
 • Coachingprogram
 • Föreläsningar

Coachingformer

Live – Individuell coaching, kurser, workshops, live VIP dagar, föreläsningar
Virtuellt – Individuell coaching via Skype, Teleklasser, virtuella VIP dagar
E-mail – avstämning av coachinguppgifter

Var?

Ray of Light erbjuder coaching, workshops, kurser och föredrag live i Stockholm och Luleå. Vi jobbar också virtuellt och erbjuder Coaching via Skype samt Teleklasser och Webinars. M a o spelar det inte så stor roll var du bor. Vi kan ändå vara i kontakt och samarbeta med varandra. Är du intresserad av att få del av mitt arbete live på andra orter? Välkommen att ta kontakt här >

Vad säger klienterna?

Ta del av tidigare coaching klienters feedback här >

Intresserad?

Välkommen att anmäla dig till någon av Ray of Lights coachingtjänster. Se hur vid beskrivningen av respektive coachingaktivitet. Eller ta kontakt för offert här >

Frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor kring coaching, utveckling och välmående. Eller vid behov av att leja in en föreläsare eller kursledare. Ta kontakt här > 

Välkommen!

Jag välkomnar dig att ta din längtan till förändring på allvar. Du är värd det allra bästa. Punkt.

Signature Lisa
[divider_padding] [divider_padding]